keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ensimmäinen sny paketti

Tänään tuli helmikuun sny paketti ja oli kyllä mieleinen paketti. Nyt on päähine kirjakin paketti sisälsi kirjan,susu suklaata, kortin ja lankaa Step mikä on ihan uutta lankaa minulle ja värikin on oikein pirtee katson jos tekisin sukat langasta. Kiitos oikein paljon synnylle.
Meillä vaan oli toinen koirakin kiinostunut paketista ei meinannut millään pysyä pois että saan kuvattua paketin.


Yhdet lapaset olen saanut valmiiksi on olleet jo jonkin aikaa käytössä mutta nyt on taas sellainen jakso töissä että ei meinaa keritä käsitöitä tekemään kutomollakin on saali kesken lapasissa on lankana suomenlampaan villa on ihan  hyvän tuntuista lankaa.


5 kommenttia:

 1. Kiva paketti, koirankin mielestä! Laaduntarkistus on aina paikallaan vai odottaako herkkupalaa? Ihanan aurinkoinen paketti.

  VastaaPoista
 2. Ihuna paketti!
  Kauniit lapaset on valmistunut!

  VastaaPoista
 3. Heipä vaan ystäväni pitkästä aikaan kivan lähetyksen olet saanut.minäkin olen blogerissa sekä vanhassa vuodatuksessa laitoin linkin uudelle sivulleni.Mukavaa helmikuuta sinne.

  VastaaPoista
 4. Hei,
  Kiva kuulla, että paketti oli mieleinen :) Koirasi varmaankin haistoi sisällöstä toisen koiran.
  Terv. SNY

  VastaaPoista
 5. Minunkin ystäväni lähetti Step-lankaa :) Jos aiot sukkia tehdä niin sain ystävältäni myös koko taulukon, mistä näkee montako silmukkaa/kerrosta tulee minkäkin kokoiseen sukkaan. Laita minulle postia jeeni(at)luukku.com niin voin laittaa vinkkiä sinulle. Taulukko oli tekstiiliteollisuuden, että sitäkin kautta varmaan ohje löytyy :)

  - hopeahippu -

  VastaaPoista