lauantai 20. huhtikuuta 2013

Torstaina tuli sny paketti

Sain synny paketin mikä sisälsi 3 kerää röyhelölankaa  ja virkatun korin ohjeen mutta langasta teen varmaan huivia koria voisin kokeilla ohkasesta ontelo kuteesta oikein paljon kiitos synnylle paketista itsellä ei olekkaan  vielä röyhelöhuivia olen tehnyt kyllä toisille,
 Sitten muutama kuva vellamo näyttelystä.Sitten on tässä omia töitä mitkä oli näyttelyssä

2 kylpypyyhettä pellavaa

Ja taas kerran saali.

                Hyvää kesän odotusta kaikille

3 kommenttia:

 1. ihana sny-paketti ja vautsi, kuinka kauniita töitä näyttelyssä on ollut!

  VastaaPoista
 2. Siksikin nämä käsityöt on niin kivoja, kun yhdestä langasta voi valmistaa niin monta eri vaihtoehtoa. Jos olisin tiennyt, että huivit kiinnostavat, olisin varmaankin laittanut sinulle sitä "nypyllistä" huivilankaa, mutta niihin koreihin se lanka ei välttämättä sovellu.
  Ihania kudontatöitä! Kyllä kateellisena katselen, kun itselläni ei ole paikkaa kutoa vaikka ehkä vähän kiinnostaisikin.
  Sny

  VastaaPoista
 3. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista